Diétás kuglóf
Ebben a videóban ismét egy diabéteszes receptet hoztam, amely a minőségi alapanyagoknak és a szuper összetételnek köszönhetően annyira jól sikerült, hogy simán felveszi a versenyt ízben, állagban a cukrot tartalmazó, finomlisztes kuglófokkal. A süteményt puha, szaftos bélzet, valamint omlós törés jellemzi, az ízvilág pedig ellenállhatatlan, melyben szerepet játszik a cukrbetegeknek különösen kedvező dió és az áfonya. Az áfonya alacsony cukortartalma végett mértékletes fogyasztással ajánlott, de ezt betartva rengeteg pozitív hatása van a betegséggel szemben. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
KRBL220 Teljes kiőrlésű Király R. búzaliszt: 300g (Teljes kiőrlésű búzaliszttel pótolható)
Napraforgóolaj: 170g
Dia-Wellness 1:4 cukorhelyettesítő: 50g
Vaníliarúd: 1db nagyobb, vagy 2db kisebb kikapart magjai
Sütőpor: 12g
Tojás: 4db
Zabtej: 185ml
Só: 3g
Dióbél: 65g
Áfonya: 90g