csokis muffin, szerelemre hangolva

Ebben a videóban eddigi életem legfinomabb csokis muffin receptjét hoztam el nektek, romantikus színekkel, ízekkel és egyéb díszítő elemekkel kiegészítve a közelgő Valentin nap alkalmából. A könnyed, lazított bélzetű, szaftos csokis muffinokhoz istenien párosul a tekszínhab és a málnahab közös kombinációja, de ha nem feltétlen romantikus céllal készítjük, akkor önmagában, a habok és az egyéb díszítő elemek nélkül is egy isteni finom sütemény, aminek ráadásul roppant egyszerű és gyors az elkészítése. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.