ciabatta zsemlék

Levegős, ropogós héjú ciabatta zsemlék, pontosan úgy, mint a pékségben! Ebben a videóban megmutatom, hogyan készülnek a házi ciabatta zsemlék lépésről lépésre: előtésztával, hajtogatással és gőzös sütéssel, hogy otthon is pékszintű eredményt érj el. Könnyű, illatos, olaszos hangulatú zsemlék, amelyek minden falatban a tökéletes házi pékség érzését hozzák.​


A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája​

​Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​