babpiskóta
Nyáron nagyon szívesen nyúlunk olyan receptekhez, amik a melegebb napokon is egyszerűen és gyorsan, vagy sok esetben akár sütés nélkül is elkészíthetők. Mivel a babapiskóta nagyon sok sütés nélküli sütemény alapja, ezért szeretettel mutatom be nektek a lehetőséget a házilagos elkészítésére, ami alapvetően tényleg gyorsan és könnyen kivitelezhető a picit hűsebb napokon, majd a melegebb napokon már nem kell bekapcsoljuk a sütőt, ha valami finomságra vágyunk.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
Gábor a Házi Pék Finompékáru liszt: 140g
Só: 3g
Cukor: 120g
Kukoricakeményítő: 25g
Sütőpor: 2g
Tojás: 4db
Vanília esszencia: kevés, ízlés szerint