almafánk

Ebben a videóban az almafánkok receptjét hoztam el nektek, melyeket az elkészítési mód végett akár almás palacsintának is hívhatnánk. Az almás-fahéjas ízvilág fergetegesen finom, az elkészítés pedig roppant egyszerű, hiszen az alapanyagok kimérése után a tészta kikeverése kb. 2-3 percbe telik, majd azonnal neki is lehet állni a sütésnek, így az elkészítés teljes ideje kb. 30 perc. Szeretettel ajánlom a recept kipróbálását akár a farsangi szezonban, akár az év bármely felében!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!

A recept írott formája

Az írott forma a recept megjelenését követő 1. hónapban csak a videó leírásában elérhető, majd ezt követően átkerül ide a weboldalra!​

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.