Áfonyás muffin ch-csökkentve, hozzáadott cukor nélkül!
Ebben a videómban egy különösen finomédességet hoztam, melyet a szakképzett dietetikus kolléganővel közösen szeretettel tudunk ajánlani tudatosan táplálkozók, életmódváltók étrendjébe, illetve a tápérték alapján mértékletesen az inzulinrezisztenciások és a cukorbetegek is fogyaszthatják. Az ízvilág engem teljesen elvarázsolt, semmivel nem nyújt kevesebb élményt, mint egy hagyományos alapanyagokból készült muffin, sőt.... Szeretettel ajánlom mindenkinek a recept kipróbálását!

A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig itt, vagy a videó alatti leírásban megtalálható.
A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!
A recept írott formája
A tészta összetétele
D-Star szénhidrátcsökkentett sütemény lisztkeverék: 250 g
Napraforgóolaj: 100 g
Tojás: 3 db
D-Star négyszer édes cukorhelyettesítő: 45 g
D-Star vanília ízű cukorhelyettesítő: 10
Só: 1 csipet
Sütőpor: 12 g
Zsírszegény tej: 230 ml
Áfonya: 180-200 g