Gluténmentes croissant

Ebben a videóban elhoztam nektek az első gluténmentes receptem és mivel szerettem volna valami olyasmivel előrukkolni, ami viszonylag ritkaság a gluténmentes világban, ezért leveles Croissantok készítését mutatom most be. Úgy gondolom, hogy gyönyörűek, szuper leveles szerkezetűek és nem utolsó sorban isteni finomak, amihez hozzátartozik, hogy a minőségi lisztkeverékeknek és a minőségi összetételnek köszönhetően nem érződik ki a gluténmentes termékekre jellemző mellékíz. Szeretettel ajánlom mindenkinek a recept kipróbálását. Természetesen a továbbiakban még jelentkezem gluténmentes kenyér, zsemle és egyéb péksütemény receptekkel is.
A videós recept bemutatás megtekinthető az alábbi gombra kattintva, a teljes írott forma pedig  a videó alatti leírásban megtalálható.

A YouTube-on fel lehet iratkozni a csatornámra, így mindig a lehető leghamarabb lehet értesülni a legújabb receptjeimről és természetesen minden egyes feliratkozásért nagyon hálás vagyok!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!