Békebeli ropogós Kifli

Ismeritek azt a kiflit, ami kívül ROPOGÓS belül vaj puha, de nem nyomódik össze, nincs élesztő íze és, ami a legfontosabb LETEKERHETŐ? Ez a kifli nem finom ez MENNYEI.  
 Legfinomabb Sörkifli

Ahogy Kálci a legfinomabb sörkiflinek nevezte el ezt a receptjét, az úgy valójában megállja a helyét, mert ezt a receptet személyesen is kipróbáltam és a 36db sörkiflit kevesebb, mint fél nap alatt megettük családommal hárman, tehát mindenkinek nagyon ízlett. Vajpuha tésztája a rászórt sajttal, sóval, magvakkal különösen varázslatossá teszi.

Teljes kiőrlésű Császárzsemle

Tegnap kipróbáltam Kálcinak a Teljes kiőrlésű Császárzsemléit és mondhatom, hogy hatalmas sikere volt nálunk, amit bizonyít, hogy egy nap alatt kétszer is megsütöttem. Pihe-puhaságát napokig őrzi és a megszokott teljes kiőrlkésű termékektől eltérően az ízén nem érződik ki a tk. liszt erőteljes aromája, inkább egy lágyabb, kellemesebb ízhatást biztosít.

Sajtos Stangli

Ismét kipróbáltam Kálcinak egy nagyon isteni receptjét, ami igazán meg is lepett, mert egy olyan tésztát kaptam, ami egy ritka párosítással van megáldva; gyorsan lehet vele dolgozni, viszont nagyon jó tűrőképességű, jól dolgozható, gyönyörűen alaktartó, hatalmasra nől, és természetesen a végeredményről is csak hasonlóképpen vélekedhetek, csodálatos forma, sehol egy repedés, laza, puha bélzet, isteni ízvilág. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Diós sárgabarackos Rózsa

Diós sárgabarackos Rózsa

Egy újabb kiváló recept az oldalamon Kálcitól, melynek csak a neve alapján is igazi izgalmaknak nézhetünk elébe, de a képet megpillantva tapasztalhatjuk, hogy ez a sütemény nem csak jól hangzik, de nagyon jól is nézki. Ezt a csodálatos külalakot a mindig is nyerő dió-sárgabarack kombinációval egy nem túl édes, de mégis varázslatosan finom tésztába ötvözte Kálci. Szeretettel ajánlom a kipróbálását!

Burgonyás Kenyér

Nekem még egyenlőre nincs burgonyás kenyér receptem közzétéve, viszont tudom, hogy rengetegen imádják és vágynak hozzá egy szuper recept után, ezért szeretettel ajánlom nektek Kálci receptjét, amely egy pihe-puha, nem morzsálódó, igazán ízletes élményt nyújtó kenyeret biztosít az elkészítőjének.                                                                                                                                                                                                                                                  

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!